George Washington

Home/Internacional/George Washington
George Washington 2018-02-14T23:27:39+00:00

Project Description

George Washingtoni

Presidenti i parë i Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Iniciuar më: 1752

Presidenti i parë i Shteteve të Bashkuara të Amerikës kishte një lidhje të fuqishme me masonët.

Ai kishte pranuar gradën e Mjeshtrit Mason brenda më pak se një viti nga inicimi dhe performoi rite masonike në vënien e gurit të parw të ndërtimit të Kapitolit të Sh.B. më 18 shtator 1793.

Avada WordPress Theme