Ismajl Qemali

Home/Internacional/Ismajl Qemali
Ismajl Qemali 2018-02-14T23:31:34+00:00

Project Description

Ismail Qemali

Politikan dhe shtetformues shqiptar

Ishte anëtar i lëvizjes kombëtare të Rilindjes. Si themelues i Shqipërisë së pavarur, shërbeu si Kryetar, Kryeministër dhe Ministër i Punëve të Jashtme të qeverisë së parë më 1914.

Avada WordPress Theme