Voltaire

Voltaire 2018-02-14T23:30:40+00:00

Project Description

Volteri

Shkrimtar dhe filozof francez

Inicuar më: 1778

Filozofi dhe shkrimtari francez ishte inicuar në masoneri më 1778 në Lozhën “Nëntë Motrat” në Paris.

Avada WordPress Theme