Simon Bolivar

Home/Internacional/Simon Bolivar
Simon Bolivar 2018-02-14T23:38:45+00:00

Project Description

Simon Bolivar

Udhëheqës politik

Inicuar më 1803

Clirimitari dhe udhëheqësi politik nga Amerika Jugore Bolivar ishte një nga heronjtë e luftës për pavarësi nga Perandoria spanjolle.

Lozha e tij masonike “Lautaro” nga Cadiz, Spanjw, ishte shtwpi e shumë themeluesve tw shteteve nga Amerika Jugore. Në prill 1824, Simon Bolivar mori rankun 33 të Inspektorit Gjeneral të Nderit.

Avada WordPress Theme