Mark Twain

Home/Internacional/Mark Twain
Mark Twain 2018-02-14T23:40:39+00:00

Project Description

Mark Twain

Gjigant i letërsisë

Inicuar më: 1861

Gjiganti i letërsisë Mark Twain ishte anëtar i Lozhës Ylli Polar No. 79, A.F. & A.M. në St. Louis, dhe u bë Mjeshtër Mason, disa muaj pas bashkangjitjes.

Twain u përjashtua nga Lozha për mos-pagesë të tarifës së anëtarësisë dhe u kthye prapë pas pak kohe.

Avada WordPress Theme