Winston Churchill

Home/Internacional/Winston Churchill
Winston Churchill 2018-02-14T23:37:51+00:00

Project Description

Winston Churchill

Kryeministër britanik

Incuar më 1901

Pos që ishte kryeministër britanik dy herë si dhe qytetar nderi i Shteteve të Bashkuara, CHurchill ishte anëtar i Lozhës Masonike Studholme nr. 1591 në Angli.

Kishte histori familiare me masonerinë si dhe shumë miq masonë, por vet nuk kishte të bëntë shumë me rendin pos pjesëmarrjes së kufizuar në takime.

Avada WordPress Theme