Franklin D. Roosevelt

Home/Internacional/Franklin D. Roosevelt
Franklin D. Roosevelt 2018-02-14T23:35:05+00:00

Project Description

Franklin D. Roosevelt

Guvernatori i New Yorkut dhe presidenti i 32të i Shteteve të Bashkuara

Initicuar më 1911

FDR ishte guvernatori i of New Yorkut dhe presidenti i 32të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, njeriu që udhëhoqi shtetin gjatë Depresionit të madh dhe Luftës së Dytë Botërore dhe në fund Mjeshtr i Madh i Nderit në Urdhërin e DeMolayit.

Ceremonia për dhënien e titullit u mbajt në Shtëpinë e Bardhë. Ai ishte pjesë e Lozhës Holland nr. 8 në Qytetin New York.

Avada WordPress Theme