Mozart

Mozart 2018-02-14T23:29:29+00:00

Project Description

Mozarti

Kompozitor austriak

Inicuar më: 1784

Kompozitor dhe bir i një Muratori të Lirë, Mozarti krijoi një numër të pjesëve muzikore masonike gjatë karrierës së tij prolifike. Ishte pjesë e Lozhës Zur Wohltätigkeit (Bamirësia) në Austri.

Avada WordPress Theme