Fjalim i Mjeshtrit të madh

By | 2018-02-22T20:10:29+00:00 August 25th, 2017|Categories: Fjalime, Internacionale|

Vëllezër, Të gjithë sonte këtu, jemi dëshmitarë të një ngjarjeje me shumë rendësi për vendin tonë - Themelimin e Lozhës së Madhe të Kosovës. Me plot gojën mund ta themi se puna, dedikimi, shpresat dhe ëndrrat tona sonte u kurorëzuan ashtu siç i ka hije kësaj Lidhjeje burrash me emër e nam [...]