About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 2 blog entries.

Treqind vite të Muratorisë së Lirë: Cila është historia e lozhave masonike shqiptare?

By | 2018-02-14T21:29:08+00:00 September 17th, 2017|Categories: Internacionale|Tags: |

Viti 2017 është një vit i veçantë për Muratorinë e Lirë, pasi kjo vëllazëri e fshehtë e me një ndikim të admiruar në botë, feston 300-vjetorin e themelimit të saj. Shumë ngjarje i janë mveshur kësaj lidhjeje burrash me emër e nam të mirë, përderisa roli i tyre në periudhën e Rilindjes [...]

Fjalim i Mjeshtrit të madh

By | 2018-02-22T20:10:29+00:00 August 25th, 2017|Categories: Fjalime, Internacionale|

Vëllezër, Të gjithë sonte këtu, jemi dëshmitarë të një ngjarjeje me shumë rendësi për vendin tonë - Themelimin e Lozhës së Madhe të Kosovës. Me plot gojën mund ta themi se puna, dedikimi, shpresat dhe ëndrrat tona sonte u kurorëzuan ashtu siç i ka hije kësaj Lidhjeje burrash me emër e nam [...]